Registra't al nostre fòrum per poder gaudir de tots els privilegis de formar part de la nostra petita comunitat!

Gràcies per entrar ^^

Què tenen en comú...)

Ir abajo

Què tenen en comú...)

Missatge por Màgic Tars el Dv 20 Nov - 18:51

Us heu parat mai a pensar què tenen en comú una sèrie de personatges?


Doncs aquest tema tractarà precisament d'una relació molt especial que guarden uns personatges amb uns altres, fins i tot entre sèries diferents. (he afegit alguns personatges que no són anime)


La idea és que descobriu de què es tracta (abans que us ho reveli en el darrer spoiler), a partir d'una llarga llista d'exemples, i després parlar-ne. Aniré posant imatges dins d'spoilers per no ocupar massa espai d'alguns personatges perquè no perdeu el fil del text si no caieu en qui són.

Espero que us agradi el post! riureUs atreviríeu a dir-me què tenen en comú...?

-------------------------------------------------------------


Em sabríeu dir què tenen en comú la Bunny Tsukino (la Marinera Lluna) i la Sakura Kinomoto? Espero que sí. Però confio hàgiu estat prou hàbils per clissar el tret en qüestió, que també el trobeu en l'Akane Tendo (de Ranma -foto-) i en la Yukino Miyazawa (protagonista de Kare Kano -foto-). Altrament, no ho haureu encertat.

Akane Tendo (Ranma):


Yukino Miyazawa (Kare Kano):


---

Per exemple, en Shaoran Li (de Sakura -foto-) i la Inspectora Miwako Satou (del Detectiu Conan -foto-) tenen prou en comú, oi? Que no? Que no ho noteu? Així... tampoc no us adoneu de la seva semblança amb en Gurio Umino (aquell nerd de Marinera Lluna -foto-)...?

Shaoran Li (Sakura, La Caçadora de Cartes):


Inspectora Miwako Satou (El Detectiu Conan):


Gurio Umino (Marinera Lluna):


---

S'us acut quina mena de vincle hi podria haver entre en Shippo (d'Inuyasha -foto-) i la Marinera Mercuri? Perquè n'hi un de molt interessant.

Shippo (Inuyasha):


---

Com pot ser que que en Ranma (noi) tingui res en comú amb en Hiroshi Nohara (el grotesc personatge del pare d'en Shin Chan)??

---

Us imagineu en Shin'ichi Kudou (del Detectiu Conan -foto-)carregant l'Anell del poder, com en Frodo Saquet (d'El Senyor dels Anells -foto-)? O en Tatewaki Kuno (el guaperes de Ranma -foto-) amb manerismes com els d'en Jakotsu (d'Inuyasha -foto-)? Pastats, no cal dir-ho xD

Shinichi Kudo (El Detectiu Conan):


Frodo Saquet (El Senyor dels Anells):


Tatewaki Kuno (Ranma):


Jakotsu (Inuyasha):


---

Ai... I la Kaoru Nishino (la millora amiga de l'Azuki -foto-), tan innocent i bona nena... què pensaria de veure l'Aikoo Senoo (de La Màgica Doremí -foto-) transformant-se en bruixa? Ella també se sorprendria de saber que entre elles dues existeix això que les uneix.

Kaoru Nishino (Azuki):


Aikoo Senoo (La Màgica Doremí):


---

Sabeu que l'Ayumi Yoshida (del Detectiu Conan -foto-) i la  Rai Hino (la Marinera Mart) no són tan diferents com sembla?
 
Ayumi Yoshida (El Detectiu Conan):


---

Sembla mentida que la Michiru (Marinera Neptú), tan reservada, hermètica i profunda com les mateixes Aigües que protegeix, i en Daizu (el germanet de l'Azuki) tinguin res a veure, oi? I l'envejosa Mandy (d'Espies de Veritat -foto-) i la bonica fada Lala (de La Màgica Doremí -foto-)? Doncs tant si us ho creieu com si no, tots quatre tenen un secret comú.


Mandy (Espies de Veritat):


Lala (La Màgica Doremí):


---

La Ran Mouri (del Detectiu Conan -foto-) i la Ranma Saotome (Noia) són un bon exemple del que us comento. I, si us sona l'Asuka Momoko (de La Màgica Doremí -foto-), també la relacionareu, així com la Janet Robins (de Les Bessone a St. Clare's -foto-).


Ran Mouri (El Detectiu Conan):Asuka Momoko (La Màgica Doremí):


Janet Robins (Les Bessone a St. Clare's):


---

A la sèrie de Marinera Lluna, qui es podria pensar que la Marinera Saturn (Hotaru Tomoe) i la Diana (la filla de la Lluna i l'Artemis en el segle XXX -foto-) tenen una certa retirada? Sí, sí, ja sé que la Diana és una gata. Però això no hi fa res, si també us dic que això mateix que tenen en comú, també ho comparteixen amb el bromista d'en Takashi Yamazaki (de la Sakura -foto-). De fet, també amb la Himawari Nohara (la germaneta petita d'en Shin Chan -foto-). En Mitsuhiko de la lliga de Detectius Júnior (El Detectiu Conan -foto-) i Kathleen Gregory (de Les Bessones a St. Clare's -foto-) tampoc no se'n salven, d'aquesta llista. El fet que ell parli tant i ella de vegades resulti tan tímida podria haver ajudat al fet que ens passés per alt.


" Diana (Marinera Lluna)":


Takashi Yamazaki (Sakura, la caçadora de cartes):


Himawari Nohara (Shin Chan):


Mitsuhiko Tsuburaya (El Detectiu Conan):


Kathleen Gregory (Les Bessone a St. Clare's):


---

La Lluna (la gata de la Marinera Lluna -foto) i en Kero (de la Sakura -foto-)... Mmm creieu que podrien fer-se amics? I la Rin (d'Inuyasha -foto-), tan bufona ella, i la misteriosa i intel·ligent Haibara (El Detectiu Conan -foto-)? Creieu que pot existir un vincle especial entre elles dues? Mm? Us passaria mai pel cap que la Tsukino Miyazaya (la germana petita de la protagonista de Kare Kano -foto-) i la petita Nobuko Yokokawa (de La Màgica Doremí -foto-) anessin juntes a l'escola i fossin grans amigues? I què passaria si el capità d'aquesta colla fos, ni més ni menys, que en Yasuo Kawamura 'El Guepard' (de Shin Chan -foto-)?


Us imagineu aquesta estrafolària colla? Doncs suposo que no ens els haurem de veure mai tots set junts, perquè fins i tot tindríem problemes per distingir-los, de l'estreta relació que hi ha entre ells.


Lluna (Marinera Lluna):


Kero (Sakura, la caçadora de cartes):


Rin (Inuyasha):


Ai Haibara (El Detectiu Conan):


Tsukino Miyazawa (Kare Kano):


Nobuko Yokokawa (La Màgica Doremí):


Yasuo Kawamura 'El Guepard (Shin Chan):


---

Us imagineu la Tomoyo (l'amiga de la Sakura -foto-) fent d'espia? Doncs ho podria fer i potser ni ens n'adonaríem. I és que ella i l'Alex (de les Espies de Veritat -foto-) no són tan diferents, potser... Bufa, no sé com ho faria la germana gran del senyor Tendo (la Kasumi Tendo de Ranma -foto-), però hi alguna cosa hi faria, ja ho crec. I què me'n dieu de la Shii-chan (la deessa Nike a Kamichama Karin -foto-)? Jo diria que farien un bon equip amb la Marinera Venus, no trobeu? O potser les confondríem?


Tomoyo Daidouji (Sakura, la caçadora de cartes):


Alex (Espies de Veritat):


Kasumi Tendo (Ranma):


Shii-chan / Nike (Kamichama Karin):


---

Qui li hauria dit a l'Azuki, que la seva pròpia mare i la ximple de la Yoko Sakakibara (-foto- la que li vol prendre el seu estimat Yunosuke) tindrien res en comú...? I com s'ho prendria, la Misae Nohara (la mare d'en Shin Chan -foto-) si li diguessin que s'assembla a la Majòrica (de La Màgica Doremí -foto-)? Potser li agradaria més assemblar-se a la Capitana Alvida (de One Piece -foto-) i llançar-se a l'aventura? Si ens ho pogués dir... de segur que ens n'adonaríem.


Yoko Sakakibara (Azuki):


Misae Nohara (Shin Chan):


Majòrica (La Màgica Doremí):


Capitana Alvida (One Piece):


---

Com és que a Marinera Lluna trobem personatges “tan semblants” com la Chibi Usa (Marinera Mini Lluna), la Chibi Chibi (Marinera Perita Mini Lluna -foto-) i la Naru Osaka (l'amiga de la Bunny -foto-)?
Com? Que aquesta última no us l'esperàveu? Doncs aleshores encara us esperareu menys que us parli de l'estreta relació entre la professora Kaho Mizuki (de Sakura -foto-) i la Maho Izawa (de Kare Kano -foto-), oi? Però és ben bé així, encara que de primeres no us soni...


Chibi Chibi /Marinera Petita Mini Lluna (Marinera Lluna):


Kaho Mizuki (Sakura, la caçadora de cartes):
Maho Izawa (Kare Kano):


---

L'Antifaç de Gala (en Mamoru de Marinera Lluna) i el pare de la Sakura (en Fujitaka Kinomoto -foto-) no només comparteixen les bones maneres. De fet, amb poques paraules de qualsevol dels dos ja ens haurien enamorat.


Fujitaka Kinomoto (Sakura, la caçadora de cartes):


---

M'agrada molt el personatge de Kirika Karasuma (de Kamichama karin -foto-); sempre espero que surti quan en miro un capítol. Em passa el mateix amb la Sam (de les Espies de Veritat -foto-) i amb la mare de les bessones O'Sullivan (de Les Bessones a St. Clare's). Em pregunto si la dolçor i la simpatia que em transmeten aquestes tres personatges es deu a aquesta màgia musical que comentem en aquest post... No trobeu que aquests personatges són encantadors?

Kirika Karasuma (Kamichama Karin):


Sam (Espies de Veritat):


---

Fins i tot existeix aquest entre la Kazuha Tooyama (del Detectiu Conan -foto-) i la sacerdotessa Kikyo (d'Inuyasha -foto-), que és tan bonica, valenta i gairebé sobrenatural. És clar que, per bonica i valenta, l'Éöwyn (la donzella guerrera de Ròhan d'El Senyor dels Anells -foto-).


Kazuha Tooyama (El Detectiu Conan):


Kikyo (Inuyasha):


Éöwyn (El Senyor dels Anells):


---

Hauria de poder imaginar-me la Sango (d'Inuyasha -foto-) prenent-se una càpsula d'Apotoxina 4869 i fent grans deduccions a través del llacet transformador de veu. Com també m'hauria d'imaginar el Detectiu Conan lluitant contra éssers demoníacs... Bé que, quan en Conan xuta alguna cosa contra el dolent amb les seves súper vambes de proporció, fa un crit interessant. La Sango també crida, oi, quan llança el os volador?

Sango (Inuyasha):


---

A mi personalment em contrasta molt l'energia que té la Kagome Higurashi (d'Inuyasha -foto-) quan parla, comparada amb aquell aire feble de la Himeka Kujyou (de Kamichama karin -foto-). Però el cert és que aquestes mateixes vibracions també es recreen en la Hilary Wentworth (la delegada de Les Bessones a St. Clare's -foto-). Coses més estranyes hem sentit...


Kagome Higurashi (Inuyasha):


Himeka Kujyou (Kamichama karin):


Hilary Wentworth (Les Bessones a St. Clare's):


---

En Kid Kat el lladre (El Detectiu Conan / Magic Kaito -foto-) i en Miroku (el monjo d'Inuyasha -foto-) farien bona parella? No ho sé, però tenen alguna cosa molt especial en comú. I crec que l'Arima (el rival de la protagonista de Kare Kano, Souichirou Arima -foto-) podria actuar en una escena en la qual es mor, ben bé com en Cedric Diggory (a Harry Potter -foto-). Total, tenen el mateix esperit, no?


Kid el lladre / Kaito Kuroba (El Detectiu Conan / Magic Kaito):


Miroku (Inuyasha):


Souichirou Arima (Kare Kano):


Cedric Diggory (Harry Potter):


---

Des de personatges tan bons i angelicals, com la Nadesiko Kinomoto (la mare de la Sakura -foto-), a dimonis com la Yura (el dimoni dels cabells d'Inuyasha -foto-). Sí, fins i tot entre elles hi ha una relació. Que per descomptat també comparteixen la Isabel O'Sullivan (de Les Bessone a St. Clare's) i... l'Arwen (elfa d'El Senyor dels Anells -foto-). I tant! ^^


Nadesiko Kinomoto (Sakura, la caçadora de cartes):


Yura (Inuyasha):Arwen Undómiel (El Senyor dels Anells):


---

Pobra Sonomi Daidouji (la mare de la Tomoyo a Sakura -foto-) quan descobreixi que la comparo amb la vella Cologne (de Ranma -foto-)...!!! Poder semblar molt diferents però tenen, tenen en comú... Talment com sabem que la Marinera Urà i la Yaten Kou (un dels personatges integrants del trio de les Three Lights de Marinera Lluna -foto-) no es poden ni veure i tenen trets més semblants que no es pensen... Encara que ens sorprengui, no ens sonaria gens estrany imaginar-nos la Haruka (Marinera Urà) cantant al grup de les Three Lights.

Sonomi Daidouji (Sakura, la caçadora de cartes)):


Cologne (Ranma):


M. Sanadora / Yaten Kou (Marinera Lluna):


---

I si l'Inuyasha es perdés tant com en Ryoga (Ranma -foto-)? Us podeu creure que l'Inuyasha pugui tenir humor per fer alguna de les bromes d'en Merry (d'El Senyor dels Anells -foto-)? xD Doncs no us estranyeu pas si el sentiu...


Ryoga Hibiki (Ranma):


Merry (El Senyor dels Anells):
---

Si emboliquem encara més la troca (que és la meva especialitat xD), em pregunto com se'n sortiria en Touya (el germà de la Sakura) en una investigació detectivesca... I també com portaria en Heiji Hattori (el detectiu juvenil d'Osaka del Detectiu Conan -foto-) tenir tantes feines i feinetes com les que fa en Touya. Seria divertit de veure, oi? Bufa, i en Kouga (d'Inuyasha -foto-) amb un gat com l'Artemis (de Marinera Lluna -foto-)? Però ja seria la bomba si vingués en Michiru Nishikiori (de Kamichama karin -foto-) amb el seu anell màgic i en Pipin (d'El Senyor dels Anells -foto-) donant-li idees per fer bromes!! Jo diria que aviat apareixeria en Percy Weasley (el cap de monitors de Gryffindor de Harry Potter -foto-) a posar ordre en aquest guirigall, perquè ja us dic jo que no sabríem ni qui parla i ens faríem un bon embolic!!!

Heiji Hattori (El Detectiu Conan):


Kouga (Inuyasha):


Artemis (Marinera Lluna):


Michiru Nishikiori (Kamichama Karin):


Pippin (El Senyor dels Anells):


Percy Weasley (Harry Potter):


---

Jo mateixa em sorprenc que puguem comparar la Doremi Harukaze (de La Màgica Doremí) amb la pobra Srta. Midori Yoshinaga (la mestra de la classe dels gira-sols a Shin Chan -foto-). I què me'n dieu de Miss Dimecres (la princesa Vivi de One Piece -foto-)? Una membre d'honor a bord de la nau dels Pirates del Barret de Palla com ella fent classe a uns patufets de parvulari? Au vinga! I fins i tot, quan miro un documental, em sembla que és la mateixa Sonoko Suzuki (la millor amiga de la Ran al Detectiu Conan -foto-) que em parla... I no vaig errada, perquè té cops amagats; els heu notat?


Srta. Midori Yoshinaga (Shin Chan):


Vivi / Miss Dimecres (One Piece):


Sonoko Suzuki (El Detectiu Conan):


---

Us imagineu en Kogorou Mouri (del Detectiu Conan -foto-) dient les parades dels Ferrocarrils Catalans? Doncs no us estranyi si ho aconseguiu imaginar. Ben mirat, és precisament d'això, del que estem parlant, oi? Vull dir... El professor Ull-Foll Murri (de Harry Potter -foto-) també ho podria fer xD.


I és que... Encara no sabeu de què estem parlant? d\'acord


Kogoro Mouri (El Detectiu Conan):


Alastor Murri / Ull-foll (Harry Potter):


(CONTINUO AL SEGÜENT) És que diu que és massa llarg i que no hi ha espai ...
-------------------------------------
-------------------------------------

_________________
avatar
Màgic Tars
Aquest és l'inici d'una llarga aventura!
Aquest és l'inici d'una llarga aventura!

Nombre de missatges : 18
Punts : 1402
Reputació : 20
Fecha de inscripción : 13/05/2015

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Què tenen en comú...)

Missatge por Màgic Tars el Dv 20 Nov - 19:37

(CONTINUO)

Confio que després d'aquests eterns (ni més ni menys que) vint-i-sis exemples hàgiu endevinat de què es tracte.

RESPOSTA:

Exacte! Parlem de

la V E U Feliç


LLISTA:

Us deixo els noms dels actors de doblatge, les veus dels quals he comentat tot fent broma


Doblatge: Us poso les veus que he comentat:MARTA ULLOD
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Bunny Tsukino (la Marinera Lluna)
Sakura Kinomoto (Sakura, la caçadora de cartes)
Akane Tendo (Ranma)
Yukino Miyazawa (Kare Kano)

--

TERESA SOLER
Shaoran Li (Sakura, la caçadora de cartes)
Inspectora Miwako Satou (El Detectiu Conan)
Gurio Umino (Marinera Lluna)

--

GENI REY
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Shippo (Inuyasha)
Marinera Mercuri (Marinera Lluna)

--

MARC ZANNI
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Hiroshi Nohara (Shin Chan)
Ranma Saotome /noi/ (Ranma)

--

ÓSCAR MUÑOZ
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Shin'ichi Kudou (El Detectiu Conan)
Frodo Saquet (El Senyor dels Anells)
Tatewaki Kuno (Ranma)
Jakotsu (Inuyasha)

--

CARMEN AMBRÓS
Kaoru Nishino (Azuki)
Aikoo Senoo (La Màgica Doremí)

--

MERITXELL ANÉ
Ayumi Yoshida (El Detectiu Conan)
Rai Hino /Marinera Mart/ (Marinera Lluna)

--

ANA MARIA CAMPS
Michiru /Marinera Neptú/ (Marinera Lluna)
Daizu (Azuki)
Mandy (Espies de Veritat)
Lala (La Màgica Doremí)

--

NÚRIA TRIFOL
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Ran Mouri (El Detectiu Conan)
Ranma Saotome /noi/ (Ranma)
Asuka Momoko (La Màgica Doremí)
Janet Robins (Les Bessone a St. Clare's)

--

ELISABET BARGALLÓ
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Hotaru Tomoe /Marinera Saturn/ (Marinera Lluna)
Diana (Marinera Lluna)
Takashi Yamazaki (Sakura, la caçadora de cartes)
Himawari Nohara (Shin Chan)
Mitsuhiko Tsuburaya (El Detectiu Conan)
Kathleen Gregory (Les Bessone a St. Clare's)

--

ROSER ALDABÓ
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Lluna (Marinera Lluna)
Kero (Sakura, la caçadora de cartes)
Rin (Inuyasha)
Ai Haibara (El Detectiu Conan)
Tsukino Miyazaya (Kare Kano)
Nobuko Yokokawa (La Màgica Doremí)
Yasuo Kawamura 'El Guepard' (Shin Chan)

--

NÚRIA DOMÈNECH
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Tomoyo Daidouji (Sakura, la caçadora de cartes)
Alex (Espies de Veritat)
Kasumi Tendo (Ranma)
Shii-chan / Nike (Kamichama Karin)
Marinera Venus (Marinera Lluna)

--

GLÒRIA GONZÀLEZ
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Mare de l'Azuki (Azuki)
Yoko Sakakibara (Azuki)
Misae Nohara (Shin Chan)
Majòrica (La Màgica Doremí)
Capitana Alvida (One Piece)

--

MARIA JOSEP GUASCH
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Chibi Usa /Marinera Mini Lluna (Marinera Lluna)
Chibi Chibi /Marinera Perita Mini Lluna/ (Marinera Lluna)
Naru Osaka (Marinera Lluna)
Kaho Mizuki (Sakura, la caçadora de cartes)
Maho Izawa (Kare Kano)

--

FRANCESC FIGUEROLA
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Mamoru /Antifaç de Gala/ (Marinera Lluna)
Fujitaka Kinomoto (Sakura, la caçadora de cartes)

--

MARIA LLUÏSA MAGAÑA
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Kirika Karasuma (Kamichama karin)
Sam (Espies de Veritat)
Sra. O'Sullivan (Les Bessones a St. Clare's)

--

ISABEL VALLS
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Kazuha Tooyama (Detectiu Conan)
Kikyo (Inuyasha)
Éöwyn (El Senyor dels Anells)

--

JOËL MULACHS
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Sango (Inuyasha)
Conan Edogawa (Detectiu Conan)

--

GEMMA IBÁÑEZ
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Kagome Higurashi (Inuyasha)
Himeka Kujyou (Kamichama karin)
Hilary Wentworth (Les Bessones a St. Clare's)

--

CLAUDI DOMINGO
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Kid Kat el lladre (El Detectiu Conan / Magic Kaito)
Miroku (Inuyasha)
Souichirou Arima (Kare Kano)
Cedric Diggory (Harry Potter)

--

BELÉN ROCA
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Nadesiko Kinomoto (Sakura, la caçadora de cartes)
Yura el dimoni dels cabells (Inuyasha)
Isabel O'Sullivan (Les Bessone a St. Clare's)
Arwen Undómiel (El Senyor dels Anells)


--

LOURDES LÓPEZ
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Sonomi Daidouji (Sakura, la caçadora de cartes)
Cologne (Ranma)
Haruka / Marinera Urà/ (Marinera Lluna)
Yaten Kou (Marinera LLuna)

--

ALEIX ESTADELLA
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Ryoga Hibiki (Ranma)
Inuyasha (Inuyasha)
Merry (El Senyor dels Anells)

--

HERNAN FERNÁNDEZ
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Touya Kinomoto (Sakura, la caçadora de cartes)
Heiji Hattori (El Detectiu Conan)
Kouga (Inuyasha)
Artemis (Marinera Lluna)
Michiru Nishikiori (Kamichama karin)
Pipin (El Senyor dels Anells)
Percy Weasley (Harry Potter)
--

EVA LLUCH
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Doremi Harukaze (La Màgica Doremí)
Srta. Midori Yoshinaga (Shin Chan)
Vivi / Miss Dimecres (One Piece)
Sonoko Suzuki (El Detectiu Conan)

--

JORDI ROYO
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])
([Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo])

Kogorou Mouri (El Detectiu Conan)
Alastor Murri / Ull-foll (Harry Potter)

Tema del Fòrum:

Bé, doncs després de tota aquesta llarga parafernàlia tan esbojarrada i confosa... ens hi posem de debò! xD Només volia introduir el tema de manera divertida. Si no us ha agradat gens, també ho podeu dir... xD


La intenció del tema (espero que m'hagi explicat bé...  ) és que comentem les veus dels nostres personatges preferits (i no tant). I reconeguem la feina dels actors de doblatge. Trobo que la veu és un punt important a destacar, no només perquè és un tret propi de l'anime (que tenim la sort de tenir en català; i que no el podem gaudir amb el manga), sinó també perquè aporta als personatges molta personalitat. Podríem descobrir que ens agrada un o altre personatge concret per la seva veu i ho notem molt quan els la canvien, oi?


Esperaré a veure les vostres reaccions i llavors també comentaré!! ^^Madame Tars

_________________
avatar
Màgic Tars
Aquest és l'inici d'una llarga aventura!
Aquest és l'inici d'una llarga aventura!

Nombre de missatges : 18
Punts : 1402
Reputació : 20
Fecha de inscripción : 13/05/2015

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Què tenen en comú...)

Missatge por NuryMaron el Dg 22 Nov - 1:27

@Madame Tars ets genial! Quins posts tan bons, interesants i complets fas Feliç.
A la vegada, has fet una molt bona repassada a les sèries anime i doblatge en català.

Des del primer exemple he tingut clar que el vincle era la persona dobladora, la veu. També has sabut jugar molt bé amb la intriga i el misteri, pels qui potser no recordin tan els detalls deurien estar estranyats de les similituds que has anat posant. (per suposat jo tampoc les tenia totes en ment, i m'ha agradat adonar-me'n). Has fet una molt bona recopilació d'una manera molt original ^.^ Ets bona narrant, t'admiro per les ganes que hi poses.

Jaja, molaria veure a l'Haruka cantant entre les tres llums, no desentonaria sent també en part masculina.

Amb tot això m'ha vingut al cap el documental "Les veus de l'ànima", suposo que l'has vist, oi? Et poso l'enllaç per si vols donar un ull [Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo]
Té molt a veure i potser pots treure algun exemple més riure .


De moment felicitar-te i en pròxims comentaris ja aniré dient més sobre les veus.

_________________
         
avatar
NuryMaron
I un últim atac de la Marinera Lluna desbloquejat!
I un últim atac de la Marinera Lluna desbloquejat!

Nombre de missatges : 11698
Punts : 15508
Reputació : 187
Fecha de inscripción : 15/03/2011

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Què tenen en comú...)

Missatge por Carles25 el Ds 28 Nov - 13:26

Encara que sigui una mica tard @Madame Tars segueix fent post així que m'agrada llegir-los tan complets de informació .
avatar
Carles25
Sailor Moon 4ever!
Sailor Moon 4ever!

Nombre de missatges : 422
Punts : 3445
Reputació : 23
Fecha de inscripción : 29/12/2011

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Què tenen en comú...)

Missatge por llimona el Ds 5 Des - 0:54

Des del primer exemple amb la Bunny i la Sakura que he pensat... MARTA ULLOD! riure
No. És broma.
Al principi he pensat que tenien en comu que eren dues magical girls etc.
Però al veure l'Akane ja ho he vist més clar Feliç

- Ara que ho dius, quan vaig sentir la veu de la Kaoru per primer cop si que vaig pensar que em sonava d'alguna cosa. Ara ja ho sé jajajajaja

- En serio la Rai i l'Ayumi també tenen la mateixa veu?? No m'ho puc creure sorpresas que dius?

- Quins records les bessones asulibant! Jo les mirava riure hauriem de fer un post en honor cert. Dubte: és un anime o eren uns dibuixos francesos??? Ja no ho recordó. Ara que vaig llegint hi ha molts que no en tenia ni idea Surpres

- Que Claus, la Yoko - Misae - Majorica. No creieu?

- Artemis & Koga? Mai ho hauria dit!

- La Senyoreta Midori i la Sonoko, ara que ho dius és veritat riure Hi ha molts de casos que quan els veig pensó, era evident! Aquests és un d'ells, però com que son personatges fixes però secundaris dins l'anime, doncs no m'hi fixo XD

- La Mizuki i la Chibichibi? Mai ho hauria imaginat, mira que et dic

- La Mandy!!!!!! i la Lala!!!!!! Les dos em porten uns records impresionants, tenen la mateixa dobladora és veritat i m'encanta!

Doncs aquí un altre que crec que no has posat!Doncs si! a més de ser els amics més fiels de les dos Magical Girls més epiques de tota la historia, en català tenen la mateixa veu. Ja ho sabieu oi?  ooh
Ens encanta la manera que tens d'introduir els teus temes Tars! (Com a minim a mi,,, jiji)
I tens tota la raó del món, a part del dibuix, l'animació, la qualitat l'hitoria etc etc etc... és molt important la veu que li dona el doblador, és com l'anima, les emocions i els sentiments d'aquell personatge, sense ells l'anime estaría buit i li faltaría sentiment.

moltes gràcies per aquests articles tant interessants que fas Tars! Espero que continuis amb aquest ritme, em sap greu escriure tant poca cosa però no tinc res més a dir. Simplement que m'he emocionat i reflexionat molt llegint el post, relacionant veus etc.

_________________

  esperant petó Llimona  esperant petó
avatar
llimona
Simplement un usuari important
Simplement un usuari important

Nombre de missatges : 720
Punts : 3629
Reputació : 24
Fecha de inscripción : 25/03/2011
Ubicació : Barcelona

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Què tenen en comú...)

Missatge por Màgic Tars el Dt 5 Abr - 15:21

[Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo]
@Madame Tars ets genial! Quins posts tan bons, interesants i complets fas .
Mercès! Em va agradar molt de fer! ^^


També has sabut jugar molt bé amb la intriga i el misteri, pels qui potser no recordin tan els detalls deurien estar estranyats de les similituds que has anat posant.
Doncs pel que sembla tots ho heu caçat molt bé i de seguida! Es nota que sou molt fans de l'anime!


Ets bona narrant, t'admiro per les ganes que hi poses.
És que a mi m'encanta escriure! riure 


Amb tot això m'ha vingut al cap el documental "Les veus de l'ànima", suposo que l'has vist, oi? Et poso l'enllaç per si vols donar un ull [Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo]
contenta Oh!! El vaig mirar!! Em va agradar molt, i això que trobo que van donar molt de protagonisme a Bola de Drac... N'havia sentit el títol, però no sabia quin era el tema del documental!

--

[Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo]

Encara que sigui una mica tard @Madame Tars segueix fent post així que m'agrada llegir-los tan complets de informació .

No pas més tard que jo! gràcia  Fa temps que no contestava les coses, però ja he tornat de les tenebres! d\'acord
Mercès i m'alegro que t'agradin!!


--

[Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo]
- Ara que ho dius, quan vaig sentir la veu de la Kaoru per primer cop si que vaig pensar que em sonava d'alguna cosa. Ara ja ho sé jajajajaja
Hahahaa Sí! Aquestes coses passen! Quan lligues caps, tot s'il·lumina! Jo he descobert que hi ha una sèrie de personatge que m'agraden i tots els dobla la mateixa persona. I aleshores em pregunto si m'agrada el personatge en si o la veu. poker face

En serio la Rai i l'Ayumi també tenen la mateixa veu?? No m'ho puc creure
A mi també em va sorprendre moltíssim!! Però és suposo que fa veuetes...


Quins records les bessones asulibant! Jo les mirava  hauriem de fer un post en honor cert. Dubte: és un anime o eren uns dibuixos francesos??? Ja no ho recordó. Ara que vaig llegint hi ha molts que no en tenia ni idea
Em sembla que són japonesos, oi? Però, de tota manera, jo diria que se situa en un ambient molt anglès. A més, estudien francés amb aquella que no para de dir C'ets abominable!!! rient

Es veu que estan basats en les col·leccions de novel·les d'internat de Blyton (del tipus Torres de Malory, però les bessones O'Sullivan no eren tan fifis, oi?)

I tens tota la raó del món, a part del dibuix, l'animació, la qualitat l'hitoria etc etc etc... és molt important la veu que li dona el doblador, és com l'anima, les emocions i els sentiments d'aquell personatge, sense ells l'anime estaría buit i li faltaría sentiment

És ben cert!!!!

moltes gràcies per aquests articles tant interessants que fas Tars! Espero que continuis amb aquest ritme, em sap greu escriure tant poca cosa però no tinc res més a dir. Simplement que m'he emocionat i reflexionat molt llegint el post, relacionant veus etc.
A veure si torno a agafar el ritme, que porto una temporada a l'ombra! Tinc algunes idees per posts nous, però no sé quan els faré, que he tingut molta feina!

Fins aviat!

Madame Tars

_________________
avatar
Màgic Tars
Aquest és l'inici d'una llarga aventura!
Aquest és l'inici d'una llarga aventura!

Nombre de missatges : 18
Punts : 1402
Reputació : 20
Fecha de inscripción : 13/05/2015

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Què tenen en comú...)

Missatge por dr_tomoe el Dc 6 Abr - 18:43

Jo també tinc algunes idees, sobretot per comentar series noves
- Sailor Moon Crystal III
- Sword Art II
- Prision School
- Owari No Seraph
...

I si, sempre es dona molta importancia a Bola de Drac, fins a uns punts que em cansa  eñ

_________________
Amb el meu poder dominaré el fòrum i l'eliminaré!
avatar
dr_tomoe
Pels 2000 la serie més comentada del fòrum! Gràcies petits Blastilonics per ajudar-me a triarla
Pels 2000 la serie més comentada del fòrum! Gràcies petits Blastilonics per ajudar-me a triarla

Nombre de missatges : 2365
Punts : 4786
Reputació : 23
Fecha de inscripción : 06/12/2013

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Què tenen en comú...)

Missatge por Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum