Macarrons [BRETONS]
4 participantes
Macarrons [BRETONS]
Els heu provat mai?
Jo si l'estiu passat, que quan ja sabeu vaig anar a la Bretanya i allà és un plat típic, es diuen macarrons i n'hi ha de molt gustos poder l'estiu que ve tornaré a anari jo sol a casa d'uns amics que tinc allà
algú me'n podria buscar la recepte ?
Jo si l'estiu passat, que quan ja sabeu vaig anar a la Bretanya i allà és un plat típic, es diuen macarrons i n'hi ha de molt gustos poder l'estiu que ve tornaré a anari jo sol a casa d'uns amics que tinc allà
algú me'n podria buscar la recepte ?
Re: Macarrons [BRETONS]
crec que en algun lloc n'he vist però no se què son ni quin gust tenen :O.O-bunny: semblen molt bons!! suposo que son dolços, oi?
el nom és com el de la pasta
el nom és com el de la pasta
NuryMaron- I un últim atac de la Marinera Lluna desbloquejat!
- Nombre de missatges : 11698
Punts : 17427
Reputació : 187
Fecha de inscripción : 15/03/2011
Re: Macarrons [BRETONS]
nury escrigué:crec que en algun lloc n'he vist però no se què son ni quin gust tenen :O.O-bunny: semblen molt bons!! suposo que son dolços, oi?
el nom és com el de la pasta
x mi son massa dolços :p
Re: Macarrons [BRETONS]
mmm! :P
segur que per google trobes la recepta
segur que per google trobes la recepta
NuryMaron- I un últim atac de la Marinera Lluna desbloquejat!
- Nombre de missatges : 11698
Punts : 17427
Reputació : 187
Fecha de inscripción : 15/03/2011
Re: Macarrons [BRETONS]
semblen hamburgueses jajaa em sonen però pensava que eren tipus per berenar :O
Nurietta- Amb tranquilitat, soc el millor
- Nombre de missatges : 4748
Punts : 10630
Reputació : 118
Fecha de inscripción : 16/04/2011
Ubicació : Barcelona
Re: Macarrons [BRETONS]
en un anunci de no se que per la tele, he vist aquest menjar i es diuen macaRons, no macaRRons xD
NuryMaron- I un últim atac de la Marinera Lluna desbloquejat!
- Nombre de missatges : 11698
Punts : 17427
Reputació : 187
Fecha de inscripción : 15/03/2011
Re: Macarrons [BRETONS]
si crec que jo també l'he vist perque em sonen, no sabia que era una cosa per dinar jajaa!
Nurietta- Amb tranquilitat, soc el millor
- Nombre de missatges : 4748
Punts : 10630
Reputació : 118
Fecha de inscripción : 16/04/2011
Ubicació : Barcelona
Re: Macarrons [BRETONS]
jo diria que és un dolç per esmorzar o berenar
NuryMaron- I un últim atac de la Marinera Lluna desbloquejat!
- Nombre de missatges : 11698
Punts : 17427
Reputació : 187
Fecha de inscripción : 15/03/2011
Re: Macarrons [BRETONS]
ara venen una revista que e vist l'anunci per la tele i els e vist alumillor surt la recepta a la revista ^^
Re: Macarrons [BRETONS]
dons no la trobo per cap lloc :S
Nurietta- Amb tranquilitat, soc el millor
- Nombre de missatges : 4748
Punts : 10630
Reputació : 118
Fecha de inscripción : 16/04/2011
Ubicació : Barcelona
Re: Macarrons [BRETONS]
♄ SailorArinx ☾ escrigué:ara venen una revista que e vist l'anunci per la tele i els e vist alumillor surt la recepta a la revista ^^
sii jo també deia això, d'allà vaig veure que es diuen macarons, no macarrons..
NuryMaron- I un últim atac de la Marinera Lluna desbloquejat!
- Nombre de missatges : 11698
Punts : 17427
Reputació : 187
Fecha de inscripción : 15/03/2011
Re: Macarrons [BRETONS]
Els macarons mai em deixaran de sorprendre. Són gairebé infinites les possibilitats d'aquests cridaners pastissets francesos, variant els seus colors i el farciment, però mantenint sempre la seva forma.
Els macarons es preparen amb 4 ingredients: ametlles mòltes, sucre glass, clares d'ou i sucre regular.
INGREDIENTS
110 g d'ametlles mòltes
200 g de sucre glass
90 g de clares d'ou (3 clares aprox.)
50 g de sucre regular
PREPARACIÓ
Les clares dels ous cal preparar amb 48 hores d'antelació. Posar les clares en un bol molt net. Deixa fora de la nevera i sense tapar, o pot mig tapar-les amb un drap.
Deixar així almenys 24 hores. Passat aquest temps pots guardar a la nevera si vols, fins que vagis a usar-les.
Tritura les ametlles amb el sucre glass fins que les ametlles quedin finament mòltes. Un cop mòltes pots desfer amb els dits alguns trossos grans que hagin quedat.
Bat amb unes varetes elèctriques les clares d'ou fins a formar molta escuma. A poc a poc afegeix el sucre regular fins a crear la merenga. No bates massa o la merenga quedarà molt sec.
Afegeix les ametlles i el sucre glass al merenga.
Remou la barreja un cop ràpidament per eliminar alguna cosa de l'aire i després remou lentament fins a obtenir una massa que torna a la seva forma natural després de comptar fins a 10.
Per exemple, passa un ganivet per la massa, si la línia que has marcat desapareix després de 10 segons, per de remoure. En total sol ser suficient amb remoure unes 50 vegades.
Si vols afegir colorant alimentari fa servir un en pols i fes-ho mentre remous la massa.
Omple una mànega pastissera amb la massa i crea petits cercles d'uns 4 cm. de diàmetre, posant-los sobre una safata per al forn de silicona. Deixa reposar els maracons de 30 minuts a 1 hora, perquè s'endureixi una mica.
Preescalfa el forn a 138 º C (280 ° F). S'hornea 18-20 minuts. Deixa refredar.
PER AL FARCIT
1 / 2 tassa de nata (o crema de llet, depenent del país)
225 g de xips de xocolata amb llet per fondre
Escalfa la nata en un cassó i retira-la del foc just abans que comenci a bullir. Posa els xips de xocolata en un bol i aboca per sobre la nata.
Deixa-ho així per uns segons, després remou fins a aconseguir una barreja llisa.
Deixa que es refredi una mica. Amb una cullera posa una mica del chococale al macaron i posa un altre macaron sobre per formar un sandvitx.
Els macarons es preparen amb 4 ingredients: ametlles mòltes, sucre glass, clares d'ou i sucre regular.
INGREDIENTS
110 g d'ametlles mòltes
200 g de sucre glass
90 g de clares d'ou (3 clares aprox.)
50 g de sucre regular
PREPARACIÓ
Les clares dels ous cal preparar amb 48 hores d'antelació. Posar les clares en un bol molt net. Deixa fora de la nevera i sense tapar, o pot mig tapar-les amb un drap.
Deixar així almenys 24 hores. Passat aquest temps pots guardar a la nevera si vols, fins que vagis a usar-les.
Tritura les ametlles amb el sucre glass fins que les ametlles quedin finament mòltes. Un cop mòltes pots desfer amb els dits alguns trossos grans que hagin quedat.
Bat amb unes varetes elèctriques les clares d'ou fins a formar molta escuma. A poc a poc afegeix el sucre regular fins a crear la merenga. No bates massa o la merenga quedarà molt sec.
Afegeix les ametlles i el sucre glass al merenga.
Remou la barreja un cop ràpidament per eliminar alguna cosa de l'aire i després remou lentament fins a obtenir una massa que torna a la seva forma natural després de comptar fins a 10.
Per exemple, passa un ganivet per la massa, si la línia que has marcat desapareix després de 10 segons, per de remoure. En total sol ser suficient amb remoure unes 50 vegades.
Si vols afegir colorant alimentari fa servir un en pols i fes-ho mentre remous la massa.
Omple una mànega pastissera amb la massa i crea petits cercles d'uns 4 cm. de diàmetre, posant-los sobre una safata per al forn de silicona. Deixa reposar els maracons de 30 minuts a 1 hora, perquè s'endureixi una mica.
Preescalfa el forn a 138 º C (280 ° F). S'hornea 18-20 minuts. Deixa refredar.
PER AL FARCIT
1 / 2 tassa de nata (o crema de llet, depenent del país)
225 g de xips de xocolata amb llet per fondre
Escalfa la nata en un cassó i retira-la del foc just abans que comenci a bullir. Posa els xips de xocolata en un bol i aboca per sobre la nata.
Deixa-ho així per uns segons, després remou fins a aconseguir una barreja llisa.
Deixa que es refredi una mica. Amb una cullera posa una mica del chococale al macaron i posa un altre macaron sobre per formar un sandvitx.
Nurietta- Amb tranquilitat, soc el millor
- Nombre de missatges : 4748
Punts : 10630
Reputació : 118
Fecha de inscripción : 16/04/2011
Ubicació : Barcelona
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum