Registra't al nostre fòrum per poder gaudir de tots els privilegis de formar part de la nostra petita comunitat!

Gràcies per entrar ^^

Gat i gos [MP4]

Ir abajo

Gat i gos [MP4]

Missatge por Blastilonic el Dg 25 Jun - 20:33

001 Sense el gos 

Sub
Quan passa el camió de la brossa, el Gos no se'n pot estar. El Gat ja n'està tip! Vol tenir temps per poder fer les seves coses. Avui el Gos vol portar el Gat a un restaurant, del qual una vegada ja el van fer fora. Estàs preparat per tenir un bon mal de panxa?

002 Cinturó o puces

Sub
Avui hi ha lluna plena i els instints dels gossos estan a flor de pell. El Gos, d'entrada, resistirà la temptació, però no gaire estona. El Gat ha posat etiquetes a totes les seves coses, perquè el Gos no les hi trenqui. El Gos, en canvi, opta per enterrar les seves. Però i el trofeu, de qui és?


003 Febre de lluna plena

Sub
Es pot anar a la moda portant un cinturó per espantar les puces? Doncs si el Gat no es vol banyar, no els queda cap altre remei. El Gat i Gos s'han fet famosos. Ara són les mascotes d'un nou menjar per a gats i gossos. Al Gat, però, ja li han pujat els fums al cap.

004 Musculós

Sub
El Gat està disposat a posar-se en forma per plantar cara als gossos que els han robat el frisbi. No seria més fàcil fer d'entrenador del Gos? El Gos s'ha comprat un gat de joquina i gairebé s'ha oblidat del seu company. El Gat demanarà a en Winslow que l'ajudi a desfer-se del Gatet.

006 Gos esquirol / El dia dels germans

Sub
Els Llardosos han parat una trampa al Gat i Gos. El Cliff, però, ara també és un animal de dos caps i s'haurà d'entendre amb els nostres amics. Pot ser que el Gat i Gos no es facin cap regal pel Dia dels Germans? La veritat és que no tenen ni cinc. Com s'ho faran?

008 Quina festa! / Mush, gos! Mush!

Sub
El Gat i el Winslow han organitzat una festa la mateixa nit. El Gat, enfadat perquè tothom va a la festa del Winslow, no pararà quiet en tota la nit. El Gat i Gos s'han apuntat a una cursa de trineus. A més de fer-hi un fred que pela, se les hauran amb els Llardosos, que van a per totes!

009 La febre dels diamants

Sub
El Gos ha trobat un diamant! A sota de casa hi ha una mina de diamants! Què pot passar, però, si fas gaires túnels a sota d'una casa? El Gos s'ha trobat un escarabat ferit i se l'ha endut cap a casa com a mascota. El Gat hi té els seus inconvenients i el voldrà fer fora al preu que sigui.

010 La xiscleta estima el gos

Sub
Avui el Winslow ha confessat un secret al Gat: la Xiscleta està enamorada del Gos. Ara el Gat ja sap com treure's els Llardosos del damunt! El Gat i Gos han trobat feina de llepadors de caixes en una empresa de cereals. Al Gat, però, no li ha fet gaire gràcia que ascendissin el Gos tan de pressa.

010 El final del gat i gos

Sub
El Gat, tip de ser un animal de dos caps, ha decidit operar-se per separar-se del Gos. Vols dir que no s'ho repensarà, a última hora?

011 Fugida de les profunditats

Sub
Després de saltar-se les normes de la piscina, el Gat i Gos han acabat tancats a la presó. L'única manera de sortir-ne és organitzant una fuga. Però com? El Gat està fent la col·lecció de ninots de Bob el Malvat. Quan l'acabi, té pensat de vendre-se-la. La veritat és que gaire fàcil, no ho té.

013 Armats i perillosos

Sub
Avui ve l'amiga sueca del Gat. Entre altres coses, però, el nostre amic li ha dit per carta que és un gat normal. Estàs preparat per unes quantes sorpreses? El Gos és incapaç d'atrapar el nou carter, quan ve a portar-los el correu a casa. El Gat, en canvi, n'està encantat. Aviat, però, canviaran les coses.

014 El gos prudent

Sub
El Gat té set vides. El Gos, en canvi, només en té una! Per això ha decidit que, a partir d'ara, serà molt més prudent. Potser massa i tot...! El Gos, tip d'aguantar els atacs paternals del Gat, ha decidit anar-se'n de casa. D'entrada, tot va sobre rodes. Però vols dir que no s'enyoraran?

015 Els nous veïns

Sub
El Gos està convençut que els nous veïns són extraterrestres. En realitat, només són dues velletes. Però segur que no són d'un altre planeta? Avui el Gat té una entrevista a la televisió. El Gos, però, s'ha passat tota la nit de gresca i està tan adormit que no pot ni obrir els ulls.

016 Tot sobre el gat i gos

Sub

017 Digues que t'envia el gat i gos

Sub
El Gat i Gos estan decidits a fer-se rics. A la ciutat han prohibit els burguer-ossos. A partir d'ara, ells en vendran al soterrani. Després d'haver-se cruspit dotzenes i dotzenes de pastissos de pacana, al Gos li ha començat a créixer un pacaner al cap. Tens ganes de riure?!

018 Casa meva és on hi ha la terra

Sub
El Gofer ha fet malbé l'hort del Gat i ha robat tots els ossos del Gos. Ja poden començar a fer túnels, si el volen trobar... El Gat ha enredat el Gos. Li ha dit que ha sortit un llei que diu que els gossos, per passejar pel carrer, han d'anar lligats. Quin descans, oi? O no...?

019 Nefermixo

Sub
El Gat ha trobat un llibre que es diu "Els gats Al llarg de la història". Te'ls imagines, tota la colla, fent de personatges de l'Antic Egipte? Qui serà el faraó? El Winslow ha enxampat el Gat llegint el diari del Gos i li vol fer xantatge. A partir d'ara haurà de ser el seu esclau. Et sembla que durarà gaire temps, això?

020 Més intel·ligent que la mitjana dels gossos

Sub
El cervell del Gos, que no ha parat de mirar-se vídeos educatius, ha agafat unes dimensions descomunals. Però què li passa al Gat? Que no té cervell? On són el Gat i Gos? El Winslow i els Llardosos, després d'adonar-se que, en el fons, els enyoren, no pararan fins a trobar-los. Però, on s'han ficat?

021 Crideu el gat i gos

Sub
Al final, el Gos ha convençut el Gat d'anar a una escola de pallassos. El mestre, que està fet un sergent, no s'hi entendrà gaire, amb el Gat. El Gos ha guanyat un peix de colors a la fira: la Verònica. El Gat intenta controlar els seus instints, però no pot, i acaba cruspint-se-la. Què hem de fer, ara?

022 La xiscleta és una noia

Sub
La Xiscleta, que vol cridar l'atenció del Gos, s'ha apuntat a l'Acadèmia de Bellesa i Encant Personal Randolph. Vols dir que el Gos sap que és una noia, la Xiscleta? L'hamburguesa més grossa del món ha estat a punt d'aixafar el Ranci, l'alcalde. El Gos, sense adonar-se'n, l'ha salvat i s'ha convertit en un superheroi!

023 Aclamem el gran mèu bup

Sub
ApteVersió originalSubtitulat El Gat i Gos, agafats a un estel artesanal, han anat a parar a una illa deserta, on els nadius els adoraran com si fossin déus. El Gat i Gos han fet una banda de rock and roll per presentar-se a la Guerra de Bandes de Vilaveïna. Els Llardosos, però, la guerra la fan sense instruments.

024 El gat fa de mainadera

Sub
Avui el Gat ha de fer de mainadera de la neboda del Cliff, que és molt entremaliada. Però, on s'ha ficat?! Si no la troba, ja es pot anar preparant... El Gat s'ha fet d'un club on només hi admeten gats. El Gos, evidentment, s'haurà de disfressar de gat per entrar-hi. Ai, si els descobreixen...!

025 Amunt gat i gos

Sub
El Gat està decidit a vèncer el seu rival de tota la vida, la Mindy Wonderful. Per fer-ho, haurà de ser el primer d'arribar al cim del Mont Nearburg. El Gat i Gos, el Mervis i el senyor Sunshine, després d'un petit incident, han anat a parar a alta mar. El motí contra el capità, el Gat, està assegurat!

026 En Fred, el peix volador

Sub
El Gat i Gos han sortit a buscar el Fred, el Peix Volador. La intenció del Gat és vendre'l al Ranci. Però, per què el vol, l'alcalde? Un mag ha serrat el Gat i Gos per la meitat! Com s'ho faran per tornar-se a ajuntar? Per cert, es volen tornar a ajuntar...?

027 L'intercanvi

Sub
El Gos és un as jugant a beisbol. El Gat, en canvi, és un zero a l'esquerra. Quan vol, però, se la sap molt llarga. De vegades, massa i tot. S'acosta la festa de Vilaveïna. El Gat ha obligat el Gos a fer règim, perquè si no, no podran ballar. Qui creus que s'ho menjarà tot, el dia de la festa?

028 Cap a l'espai

Sub
El Gos ha arrossegat el Gat a veure "Mean Bob a l'espai. Part número 12.", per setanta-tresena vegada! Aquest cop, però, sortirà un personatge nou. Qui deu ser? El Gos ha obert els gerros on hi ha les vuit vides que li queden al Gat. Avui, el fantasmes del Gat s'apoderaran de Vilaveïna.

029 Quins ossos

Sub
El Gat ha arrossegat el Gos al Museu d'Història Natural. El Gos, en veure l'exposició d'ossos de dinosaure, comença a fer saliva i... Deuen estar per llepar-s'hi els dits! El Gat es cola en un restaurant per conèixer la Talullah, la gran estrella del cinema. De sobte, comença a treure flames per la boca. Què s'ha menjat el Gos, aquest cop?

030 Confrontació al clot 18

Sub
El Gat està decidit a ensenyar a jugar a golf al Gos, que no trigarà gaire a fer-ne una de les seves. Estàs preparat per unes quantes emocions de les fortes? El Gos no para d'esternudar. Què deu tenir? Pot ser que sigui al·lèrgia als gats? Segons en Winslow, el millor remei és afaitar el Gat de cap a peus. Déu n'hi do!

031 El gat i gos surfista

Sub
El Gat, per impressionar una surfista, està decidit a agafar la planxa i surfejar per una onada gegant. Com s'ho farà, si l'aigua li fa pànic?! El Gat i Gos de vegades no poden controlar els seus instints. Avui, el pobre Winslow haurà de córrer com un boig, si no vol acabar sent el sopar del Gat.

032 Una mitja vida meravellosa

Sub
Tips d'estar junts, el Gat i Gos es posen a somiar que són animals separats, i que ni tan sols no es coneixen La Maggie McDougal, després d'observar una demostració magistral del Gos, el contracta per fer de gos d'atura. I el Gat, què hi dirà?

033 Energia canina

Sub
El Gat, per estalviar-se diners amb la factura de la llum, col·loca el Gos en una roda de molí per crear electricitat, amb uns resultats que ni ell no s'esperava. El Gat ha deixat la casa com una patena. Avui ve la Sally, una nòvia de segon que el va plantar per desordenat. Però què ha fet el Gos, que ha deixat la casa com una selva?!

034 La casa d'en gat i gos

Sub
El Ranci vol enderrocar la casa del Gat i Gos per fer-hi passar una autopista. Ja poden començar a fer córrer la imaginació, si no volen acabar sota el pont. El Gat i Gos són els favorits per guanyar el premi al Noi del Foc de Camp de l'any. Abans, però, hauran de construir una cabana. O és un tipi?

035 Que comencin els jocs

Sub
El Gos s'ha pixat a la cama del senyor de la gossera i hi han acabat tancats. El pitjor de tot és que a la mateix cel·la hi ha els Llardosos! El Gat i Gos volen trobar una companya a en Winslow. Estan convençuts que si s'enamora, deixarà de fer-los la punyeta. No saben pas el que es diuen...

036 Caçador reial

Sub
El Rei ha triat el Gat i Gos per anar a caçar la guineu. Per caçar, o per fer de guineu? Enlloc de rebre el premi, encara acabaran fent ells, de trofeu... El Gat i el Gos s'han enamorat de la Loraine Dejardin. Faran de tot per seduir-la, fins i tot esbatussar-se! Amb qui creus que es quedarà?

037 Un gos se m'ha menjat els deures

El Dunglap ha contractat el Gos perquè se li mengi els deures i, d'aquesta manera, tenir una bona excusa a escola. El Gat de seguida ha vist que era un negoci de primera! El Gat, a través del telescopi d'en Winslow, veu un núvol gegantí i queda convençut que és la fi del món. Ja saps què toca, avui: construir una arca!
Sub

038 Notícia, notícia!

Aprofitant que el Gos sempre surt darrere del noi que reparteix els diaris, el Gat decideix dedicar-se també a repartir diaris. Els Llardosos ja es freguen les mans! Avui el Gat i Gos han conegut el Danstan, que aparentment és un altre Gat i Gos. El Gos, però, de seguida s'adona que hi ha alguna cosa que fa pudor de socarrim.
Sub

039 El petit secret d'en Cliff

El Gat i Gos han descobert que el Cliff va a classes de ballet i ara ja no els espanta. Fins i tot el faran fora dels Llardosos...! El Randolph ha contractat el Gat i Gos pel seu circ de criatures estrambòtiques. A l'hora de la veritat, però, la gent no els fa ni cabal. Què tenen d'estrambòtic?
Sub

La neboda del Ranci vol que li regalin el Gat i Gos per Nadal. Potser no és tan mala idea anar a viure en una casa de rics, oi?

041 El gos bomber

Sub
El Gat i Gos han trobat feina de bombers. El Gos vol convertir-se en un heroi. El Gat, en canvi, no té gaires ganes de treballar. El Gos s'ha presentat a un concurs caní disfressat de gos afganès. El Gat també vol guanyar el viatge a Tropicali. No sap, però, que s'estaran en un hotel per a gossos.

042 Sumo al restaurant

Sub
Després de menjar com llops al restaurant del Ranci, el Gat i Gos hauran de fregar plats per pagar la factura de 34.000 dòlars! Això si no guanyen el combat de sumo! El Gat i Gos han convertit casa seva en un hotel, igual que els Llardosos, que els fan la competència. Els clients, però, poden arribar a ser molt exigents!

043 Xiscle sobre gel

Sub
La Xiscleta ha deixat la colla dels Llardosos per poder complir el seu somni de convertir-se en una estrella del patinatge sobre gel. Se'n sortirà? Un cop molt fort al cap ha fet que el Gos perdi la memòria. El Gat aprofitarà l'oportunitat per fer canviar el Gos. Al seu gust, evidentment.

044 En gat i gos al rodeo

Sub
El Ranci, l'amo del rodeo, vol contractar el Gat i Gos per ser les estrelles del seu espectacle. El toro que han de muntar, però, no fa cara de tenir gaires amics. Les porqueries que menja el Gos també espatllen les dents del Gat, segons el Ranci, el dentista. Però és que el Gos encara és capaç de menjar moltes més porqueries!

045 No us poseu drets

Sub
El Gos ha arrossegat el Gat a un parc d'atraccions on hi ha unes muntanyes russes al·lucinants! El que al·lucinarà, però, serà el Gat! El Ranci està disposat a tancar a la presó tots els animals que no tinguin llicència, com els Llardosos, el Mervis, el Dunglap i el Winslow. I el Gat i Gos, tenen llicència?

046 Silenci, si us plau / Goril·la dels meus somnis

Sub
Què fan el Gat i Gos, muts i en blanc i negre, robant un banc? T'agraden les persecucions? Doncs no et perdis aquest capítol tan trepidant! Precisament avui, que hi ha campionat de bitlles, s'ha presentat un goril·la a casa del Gat i Gos. Calla, que potser és bo i tot, jugant a bitlles!

047 Dolça Lola

Sub
La Lola s'ha quedat fascinada en conèixer el Gat i Gos i es quedarà a viure a l'om del jardí. La pega és que és una mica pesada. Una mica només...? Què hi fa la Xiscleta en un festa de l'alta societat? Pot ser que tot aquest temps hagi amagat a tothom que ve de família rica?

048 Els penosos / La font d'or

Sub
Cansat que els Llardosos els facin sempre la guitza, el Gat i Gos, l'Eddie, en Dunglap i el Mervis decideixen formar la seva pròpia banda: els Penosos. Avui el Gos ha descobert la Font d'Or. Diuen que el gos que s'hi pixa té bona sort per sempre més. El Gat, però, té altres plans. Vol fer-se milionari! Com...?

049 En Greixós s'enamora / Mira això

Sub
El Greixós s'ha enamorat de la Grace Hepburn, hereva d'una família molt rica. D'entrada, no hi té res a fer. Però ja se sap: de miracles, en passen a tot arreu. El Gos s'ha dedicat a fer fotos de gent de Vilaveïna en situacions ridícules. Ara, si vol fer enfadar tothom, només ha de fer una exposició. Encara es farà famós...!

050 Gatigos especialistes / Greixosos en...

Sub
Avui el Gat i Gos fan d'especialistes. El Gat està boig per poder fer l'escena d'amor amb la Talullah. Però, i si la Talullah també té una doble? I si, a sobre, és lletja? El Gat i Gos convencen la Lola perquè s'infiltri a la banda dels Llardosos per trobar-los el punt feble. El pitjor que pot passar és que la descobreixin...

051 Una patinada / Hipnoenredat

Sub
Vilaveïna s'ha convertit en un paradís dels esports d'hivern. El partit d'hoquei sobre el llac gelat el dominen els Llardosos. Aleshores, surt el sol i... El Gos s'ha comprat un joc per aprendre a hipnotitzar i el Gat ha agafat el Winslow de conillet d'Índies. Potser funciona i tot!

052 Cantants famosos Docugatigos

053 La bogeria dels 4x4 / L'or del gatigos

Sub
A Vilaveïna ha arribat un gat monstruós! El Gat s'hi farà amic, perquè s'encarregui dels Llardosos. Però qui és, en realitat, aquesta mena de Gatzilla? El Gat i Gos, si volen trobar el tresor dels pirates, hauran de lluitar contra pops i taurons. I, evidentment, contra els Llardosos! Qui s'ha cruspit el tresor?!

054 Les llaminadures gatigos / Canvi de casa

Sub

055 Un gat foraster / El botí del gatigos

Sub
A Vilaveïna ha arribat un gat monstruós! El Gat s'hi farà amic, perquè s'encarregui dels Llardosos. Però qui és, en realitat, aquesta mena de Gatzilla? El Gat i Gos, si volen trobar el tresor dels pirates, hauran de lluitar contra pops i taurons. I, evidentment, contra els Llardosos! Qui s'ha cruspit el tresor?!

056 Gatigos pigall / Compte amb en Cliff

Sub
El Gat i Gos han trobat feina de gos pigall d'en T. J. Llopington, un multimilionari que és cec. El Gos, que és al·lèrgic a la llagosta, no s'ho passarà gaire bé, avui. El Cliff ha canviat molt. Ja no és un gos dolent. Fins i tot ha regalat flors al Gat i Gos! Al Greixós i a la Xiscleta, però, no els fa cap gràcia...

058 Un gall dindi parlant

Sub

059 Vampirs

Sub
Avui és Halloween! El Gat s'ha disfressat de Duc Kahanamoku de Hawaii. El Gos, de Comte Góssula. En Nosferacho, però, no pensa deixar escapar cap gos. Els picarà tots i els convertirà en vampirs. Ara, l'únic que els pot salvar és el Gat.

060 El dia de les animalades

Sub
El Gos està molt content, perquè avui és el Dia de les Animalades, el Dia dels Innocents de Vilaveïna. Qui et sembla que la farà més grossa? El Gat, si vol anar a la trobada d'ex-alumnes, i veure la Sally Xenilla, haurà de tornar a l'escola. Resulta que li faltava un dia per acabar!

061 El gat i gos i el gran misteri dels pares (1a part)

Sub
Els nostres herois es dirigeixen a Terra d'Enllà a la recerca dels seus pares. En canvi, es troben amb un munt d'éssers estranys, els Llardosos i una colla d'extraterrestres. Acabaran estavellats en un llac glaçat, on un monstre marí es prepara per amanir-los i fer-ne un ressopó. Continuarà...

062 El gat i gos i el gran misteri dels pares (2a part)

Sub
Després d'empassar-se'ls, i digerir-los parcialment, el monstre marí llança el Gat i Gos cap a Terra Enllà, la llar dels feliços i acollidors gats i gossos. Allà, trobaran els pares, gairebé es casaran, i acabaran embolicats en dos bàndols eternament enfrontats: el dels gossos i el dels gats. Continuarà...

063 El gat i gos i el gran misteri dels pares (3a part)

Sub

064 Partida de turments / Gos, el no tan...

Sub
Ja fa un any que el Gos, convertit en un superheroi, va salvar el Ranci, l'alcalde. Avui hi ha tota mena de celebracions. Menys pel Gat, que no en vol saber res. T'has parat mai a pensar com és la casa del Winslow? Sí? Doncs el Gat també. I ja saps què els passa, oi, als que es fiquen allà on no els demanen?

065 Bob el malvat, que poc et coneixíem / En Gatigos a la casa d'en Winslow

Sub
El Gos està convençut que el Bob, el Malvat, el seu ídol, és un superheroi de veritat. Avui, però, l'heroi acabarà sent el nostre amic, el Gos. T'has parat mai a pensar com és la casa del Winslow? Sí? Doncs el Gat també. I ja saps què els passa, oi, als que es fiquen allà on no els demanen?

066 El gat es torna murri / El vell Gatigos i la mar

Sub

067 Cucurutxo de gos / la balada del vell 159

Sub
La Brat i el Runt han vingut a casa del Gat i Gos perquè el seu tiet, en Winslow, els ensenyi a portar-se malament. Només faltaven aquest parell! Des que era un cadell, el Gos ha perseguit el camió de la brossa, el Vell 159. Si el Vell 159 no guanya la cursa contra el "Xuclaescombraries", acabarà al cementiri.

068 Amor familiar / Els amics del gos

Sub
Avui el pare i la mare vénen a veure el Gat i Gos. El Gat, però, està convençut que els pares estan més del Gos, que no pas d'ell. Vols saber la veritat...? El Gos, en saber que tot el que menja està fet d'animals, i que tots els seus amics són animals, decideix fer-se vegetarià. Però també té amics que són plantes...
avatar
Blastilonic
El Blastilonic Administrador
El Blastilonic Administrador

Nombre de missatges : 3375
Punts : 9541
Reputació : 125
Fecha de inscripción : 20/02/2010
Edad : 22
Ubicació : Girona

Veure perfil de l'usuari http://animesm.forocatalan.com

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum