Data i hora actual: Dt 9 Ago - 6:04

Tot i que els administradors i moderadors d'aquest fòrum faran tot el que sigui possible per eliminar o editar qualsevol material qüestionable tan ràpidament com sigui possible, és impossible revisar cada missatge. Per tant, et dones per assabentat que tots els missatges publicats en aquests fòrums expressen els punts de vista i opinions dels seus respectius autors i no la dels administradors, moderadors o el webmaster (excepte els missatges publicats per ells mateixos) per la qual cosa no se'ls considerarà responsables.

Estàs d'acord amb no publicar material insultant, obscè, vulgar, d'odi, amenaçant, orientat sexualment, o cap altre que d'alguna manera violi les lleis vigents. Si publiques material d'aquesta índole, el teu compte serà cancel·lat (i el teu proveïdor d'accés a internet avisat). La direcció IP de tots els missatges es guarda per ajudar a complir aquestes normes. Estàs d'acord amb que el webmaster, administrador i moderadors d'aquest Fòrum tenen dret a esborrar, editar, moure o tancar qualsevol tema en qualsevol moment si ho consideren convenient. Com a usuari acceptes que tota la informació que has introduït sigui emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informació no serà proporcionada a tercers sense el teu consentiment, el webmaster, l'administrador i els moderadors no poden responsabilitzar-se per intents de hackers que puguin portar a que aquesta informació es vegi compromesa.

Aquest sistema de fòrums utilitza cookies per emmagatzemar informació al teu ordinador. Aquestes cookies no contenen la informació que has introduït, només s'utilitzen per millorar la visualització dels fòrums. L'email només s'utilitza per confirmar els detalls del teu registre i contrasenya (i per enviar-te una nova contrasenya si oblides la que tens actualment).

En registrar-te acceptes totes aquestes condicions.
Aquest fòrum té unes regles molt fàcils de seguir Són les següents: 1- Només es pot parlar en català 2- Només es pot comentar sobre els espais que segeix el fòrum si algú vol afegir-hi una altre secció hi ha un apartat per demanar-ho i se'n parlarà. 3- No es pot faltar el respecte de ningú, de alguna cosa, o de cap serie. 4-Els posts que escribim, com és obvi, els escriurem al tema on pertoqui. Per exemple, si volem comentar sobre la sèrie "Sailor Moon" ho farem al tema d'aquesta sèrie i no en un altre tema. Ja veieu que són molt fàcils de llegir i pràcticament lògiques! Si algú en comet una se'l avisarà diguent la o les normes que no a seguit, evidenment tothom en pot cometre una sense voler. Però a la tercera vegada que s'ha la avisat s'expulsarà aquella persona del fòrum.